Η αγοράς της Ρωσίας είναι μία από τις μεγαλύτερες για τη διάσημη βρετανική φίρμα, με τα υπέροχα και πανάκριβα μοντέλα της να είναι αρκετά δημοφιλή, κυρίως στη Μόσχα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να ευχαριστήσει τους Μοσχοβίτες για την εμπιστοσύνη, η Rolls-Royce δημιούργησε μία συλλεκτική έκδοση της Wraith με την ονομασία «Black & Bright». Οι σχεδιαστές της RR εμπνεύστηκαν από τις «νύχτες στην πρωτεύουσα της Ρωσίας».

Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο προσφέρεται σε τρία χρώματα (πράσινο – Brennen Green, πορτοκαλί – Orange metallic, μωβ – Twilight Purple), με την οροφή και το καπό να είναι βαμμένα στη μαύρη απόχρωση Diamond Black. Τα πράσινα φώτα στις συνοικίες, ο πορτοκαλί φωτισμός του ιστορικού ξενοδοχείου Ukraine και η λάμψη των οχημάτων όταν κινούνται τη νύχτα, ενέπνευσαν το τμήμα design της RR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανοίγοντας τις πόρτες, το βλέμμα πέφτει στον έναστρο ουρανό που κοσμεί την οροφή της καμπίνας και αλλάζει απόχρωση σε πράσινο, πορτοκαλί και μωβ. Οι επιφάνειες του σαλονιού καλύπτονται από χειροποίητες δερμάτινες επενδύσεις, ίνες άνθρακα και αλουμίνιο.

Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις των πάμπλουτων πελατών. Φυσικά, δεν λείπει η πλακέτα με χαραγμένο το όνομα της έκδοσης. Για την κίνηση φροντίζει ο V12 6,6 twin turbo κινητήρας των 632 ίππων.

Η εκπληκτική αυτή έκδοση της Wraith είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από την επίσημη αντιπροσωπεία της Rolls-Royce στη Μόσχα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης