Ένα μοναδικό πρόγραμμα φροντίδας του αυτοκινήτου, το οποίο περιλαμβάνει από τεχνικό έλεγχο των βασικών σημείων, έως απολύμανση και καθαρισμό κλιματιστικού, προσφέρει η Peugeot στην Ελλάδα.

To «Peugeot 3PLUS» αφορά τους κατόχους των οχημάτων της γαλλικής φίρμας και παρέχεται στο πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της εταιρείας, στην ειδική τιμή των 50 ευρώ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρεται:

1. Αντιβακτηριδιακός Καθαρισμός Κλιματιστικού
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αντιβακτηριδιακό καθαρισμό και έλεγχο 8 σημείων του συστήματος κλιματισμού, με αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας. Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια ώστε ο αέρας στο εσωτερικό να είναι πάντοτε καθαρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Τεχνικός Έλεγχος Ασφάλειας 20 σημείων
Η δεύτερη παροχή είναι ο τεχνικός έλεγχος ασφαλείας 20 ζωτικών σημείων εντός και εκτός του αυτοκινήτου –  συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας. Ο έλεγχος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς μπορούν να εντοπιστούν εγκαίρως τυχόν προβλήματα και να αποφευχθεί πιθανή δυσλειτουργία.

3. Εξωτερική και Εσωτερική Απολύμανση
Η απολύμανση του οχήματός μας αποτελεί πλέον υποχρεωτική διαδικασία για την προστασία της υγείας μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος 3PLUS διενεργείται εσωτερικά και εξωτερικά απολύμανση με την χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.  

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης