Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι κάτοχοι των μοντέλων της ιταλικής φίρμας, καθώς διαπιστώθηκε ότι κάποιοι επιτήδειοι αποστέλλουν πλαστές ανακλήσεις προκειμένου να κλέψουν τα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τη Ferrari, οι απατεώνες – όπως τους χαρακτηρίζει – έχουν στείλει πλαστές επιστολές σε ορισμένους πελάτες, αναφέροντας ότι το μοντέλο που έχουν στην κατοχή τους περιλαμβάνεται στη λίστα μιας εκστρατείας ανάκλησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες ότι θα παραλάβουν οι ίδιοι το αυτοκίνητο από την οικία προκειμένου να το μεταφέρουν στην αντιπροσωπεία και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.

Φυσικά, το αυτοκίνητο δεν πηγαίνει ποτέ στην αντιπροσωπεία, ούτε επιστρέφεται στον κάτοχο, όπως συνέβη πρόσφατα στο Randburg της Ν. Αφρικής με μία 812 Superfast.

Η ιταλική μάρκα προειδοποιεί  τους πελάτες – ειδικά στη Ν. Αφρική – να την ενημερώσουν σε περίπτωση που έχουν λάβει αντίστοιχη επιστολή προς ανάκληση. Επίσης, ξεκαθαρίζει ότι οι κάτοχοι παραδίδουν αυτοπροσώπως τα αυτοκίνητα στις αντιπροσωπείες και πότε δεν τα παραλαμβάνει η ίδια.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης