Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία της Καλιφόρνια σε έναν άνδρα ο οποίος φέρεται τους τελευταίους δέκα μήνες να είχε επιτεθεί με σιδερολοστό σε αρκετούς οδηγούς. Ο φερόμενος ως δράστης είναι 36 ετών και οδηγούσε ένα Tesla Model X προχωρώντας σε αναίτιες επιθέσεις χωρίς ευτυχώς να έχουν σημειωθεί τραυματισμοί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αρχή οι επιθέσεις από τον συγκεκριμένο άνδρα, τόσο σε σταθμευμένα αυτοκίνητα όσο και σε εν κινήσει, δεν είχαν συνδυαστεί μεταξύ τους, όμως τις τελευταίες εβδομάδες και μετά από ανάρτηση αρκετών βίντεο στα social, η αστυνομία κατάφερε να συνθέσει το παζλ και να τον συλλάβει.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο όπως το παραπάνω δείχνουν τον άνδρα να χτυπά τα παράθυρα, να επιτίθεται σε άτομα και μετά να απομακρύνεται. Χωρίς αμφιβολία, το να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν βοήθησε τον δράστη να κρατήσει χαμηλό προφίλ, ο οποίος κρατείται στη φυλακή με την εγγύηση αποφυλάκισης του να είναι στα 5.17 εκατ. δολάρια. 

Αφού το πρόσωπο του έγινε γνωστό, τον αναγνώρισαν οι υπάλληλοι ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων στο οποίο ο δράστης είχε πάει για να πλύνει το Tesla του. Για την ώρα κατηγορείται για μία επίθεση με θανατηφόρο όπλο ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως στην δικογραφία θα προστεθούν και άλλα περιστατικά με επιθέσεις σε ανθρώπους και οχήματα.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης