Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

Tο νέο ηλεκτρικό FIAT 500, κατακτά τον τίτλο «best small electric car», για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι ειδικοί του περιοδικού «What Car?» του απονέμουν τον τίτλο χάρη στο στιλ, την απόδοση, αλλά και την ελκυστική τιμή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά μέχρι τώρα το νέο 500 έχει κατακτήσει 33 διεθνή βραβεία, ενώ ταυτόχρονα στην διάρκεια δύο χρόνων παρουσίας του, περισσότεροι από 100.000 αγοραστές το έχουν επιλέξει για αυτοκίνητο τους. 

Ο κ. Oliver Francois, CEO της FIAT και Global CMO της Stellantis, σχολίασε σχετικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το What Car? για αυτή την τιμή. Το να κερδίζουμε το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και βεβαίως η διάκριση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα με δεδομένη τη συνεχή ανάπτυξη της αγοράς των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και το συνεχές λανσάρισμα νέων μοντέλων. Παρ όλα αυτά το νέο 500 επιβεβαίωσε την επιτυχία του και διατήρησε τον τίτλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντικό είναι αναφέρουμε ότι το μοντέλο της Fiat, τους πρώτους επτά μήνες του 2022 αποτέλεσε το δημοφιλέστερο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε Ιταλία και Γερμανία, το δεύτερο στην Ελλάδα, ενώ βρίσκεται στο βάθρο σε Γαλλία, αλλά και συνολικά στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Ο κ. Steve Huntingford, Διευθυντής Σύνταξης του What Car?, δήλωσε: 

«Το FIAT 500 εξαλείφει κάθε υπόνοια ότι ένα συμπαγές ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα πρέπει να δείχνει και να είναι «μικρό». Εκτός από τη λογική τιμή του δεν έχει αντίπαλο στην κίνηση στην πόλη, αλλά και στο να σε κάνει να χαμογελάς. Με λίγα λόγια ενσαρκώνει απόλυτα το πως θα πρέπει να είναι οι σύγχρονες αστικές μετακινήσεις.»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης