Η Alfa Romeo έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ. Υπό την ομπρέλα της Stellantis ήδη παρουσίασε το νέο SUV Tonale και η λίστα με τα επερχόμενα μοντέλα μεγαλώνει.

Οι Ιταλοί θέλουν ευθέως πλέον να «χτυπήσουν» την BMW σε ποιότητα, οδηγική συμπεριφορά αλλά και πολυτέλεια, με τις φήμες για ένα GT μοντέλο να πληθαίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Maxim Sherschev ο οποίος έχει εργαστεί μέχρι τώρα για τις VW,Audi,Renault και Marussia, αποφάσισε να δημιουργήσει ψηφιακά σχέδια σχετικά με το πώς θα έμοιαζε μία coupe εκδοχή της Giulia, που θα κατάφερνε να συνδυάσει παρελθόν και μέλλον.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες, το GT μοντέλο «φωνάζει» από μακριά Alfa Romeo με την τριγωνική γρίλια αλλά και τα λεπτά – επιθετικά φωτιστικά σώματα που μας έχει συνηθίσει η φίρμα. Οι ζάντες φέρνουν μνήμες από παλαιότερα μοντέλα, την ώρα που τα άκρως μοντέρνα πίσω φωτιστικά σώματα δημιουργούν εξωτική εικόνα. Και επειδή φυσικά μιλάμε για ένα GT μοντέλο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μεγάλοι αεραγωγοί αλλά και η τριγωνική απόληξη της εξάτμισης.

Ένα διθέσιο σπορ μοντέλο σίγουρα θα έριχνε ακόμα περισσότερα φλας επάνω στην ιταλική φίρμα, η οποία ακόμα δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει στο πλάνο μία τέτοια κατασκευή. Η ένωση των Giulia και Stelvio σε ένα coupe γρήγορο αμάξι μόνο καλό θα έκανε στην Alfa και θα ανέβαζε αρκετά τις μετοχές, κερδίζοντας ευκολότερα το deadline 10ετίας που έχει θέση η Stellantis για την επίτευξη στόχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί τα παραπάνω σχέδια να είναι ανεξάρτητου σχεδιαστή όμως πώς θα σας φαινόταν ο ερχομός ενός τέτοιου μοντέλου; 
 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης