Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένα πρωτοποριακό ελαστικό, ιδιαίτερα ανθεκτικό και αποδοτικό, ανέπτυξε για το ολοκαίνουριο μικρό crossover μοντέλο της Toyota, η Goodyear.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Aygo X Prologue είναι ένα εντυπωσιακό όχημα, τολμηρό αισθητικά, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και συμπαγείς διαστάσεις.

Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου συγκαταλέγεται και το Hexagon DNA, το οποίο έρχεται να προσδώσει ένα νέο ύφος στους λαμπτήρες ομίχλης, το κάτω μέρος της μάσκας και τα πίσω φώτα. 

Σε στενή συνεργασία με τους σχεδιαστές της Toyota, η Goodyear εφάρμοσε την ίδια φιλοσοφία στο ανάγλυφο του πλέγματος και στα πλευρικά τοιχώματα των Τα ελαστικά αναπτύχθηκαν αποκλειστικά για το αστικό crossoverελαστικών. Τα ελαστικά αναπτύχθηκαν αποκλειστικά για το Prologue, με το πλαϊνό τοίχωμα τους να έχει σκαλιστεί με λέιζερ, αναδεικνύοντας τη δυναμική εμφάνιση και τη στιβαρή απόδοση του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωτοποριακή κατασκευή του πέλματος του ελαστικού και τα λαξευμένα με λέιζερ πλαϊνά τοιχώματα όπως αντικατοπτρίζονται στο Hexagon DNA του οχήματος, δίνουν στα ελαστικά της Goodyear εξαιρετική εμφάνιση, διασφαλίζοντας συγχρόνως την απόλυτη συνοχή στη σχεδιαστική φιλοσοφία του Aygo X Prologue.

Φέρουν πάνω ακόμη και το όνομα του μοντέλου
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης