Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Ανήκει στα B-SUV και, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Toyota, η παραγωγή ετησίως θα ξεπερνά τις 150.000 μονάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Yaris Cross συνδυάζει τη κληρονομιά της Toyota στην υβριδική τεχνολογία, στον σχεδιασμό μικρών αυτοκινήτων και στην μηχανική των μοντέλων SUV.

Βασίζεται στην πλατφόρμα GA-B και διακρίνεται για τις συμπαγείς διαστάσεις, την υπερυψωμένη θέση οδήγησης, την υψηλή πρακτικότητα και την ευρυχωρία, σε ένα πακέτο που ταιριάζει άψογα για την οδήγηση μέσα στην πόλη.

Το νέο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας φοράει το ελαστικό EfficientGrip Performance 2 της Goodyear σε διάσταση 215/50 R18. Το συγκεκριμένο λάστιχο φημίζεται για τη δυνατότητα υψηλής χιλιομετρικής απόδοσης αλλά και την απόδοση φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το Yaris Cross, η ομάδα τεχνικού έργου αρχικού εξοπλισμού της Goodyear επικεντρώθηκε στην παροχή εξαιρετικής ποιότητας οδήγησης και χαμηλών επιπέδων θορύβου, καθώς αυτά είναι τα ζητήματα-κλειδιά που απασχολούν τους πελάτες.

Το EfficientGrip Performance 2 ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες ενός υβριδικού μοντέλου SUV όπως το Toyota Yaris Cross. Οι οδηγοί του απαιτούν ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης που τους προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου αλλά και περιορισμένες εκπομπές CO2.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υβριδικό και τετρακίνητο το μικρό SUV της Toyota

Το νέο SUV της Toyota ονομάζεται Corolla Cross

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης