Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Στη γνωστή διαδρομή μήκους 2,85 χιλιομέτρων που ξεκινάει από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, θα γίνει στις 29 και 30 Μαΐου 2021 ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η 19η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο START LINE και θεωρείται από τις πιο αγαπητές αναβάσεις.

Η συγκεκριμένη ανάβαση, παρά την οικονομική κρίση, συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές για δύο λόγους. Πρώτον είναι κοντά στην Αθήνα και δεύτερον -που είναι και ο βασικότερος λόγος- είναι ένας αγώνας αφιερωμένος στον Γιάννη Ηλιόπουλο, αδερφό του πρωταθλητή Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2017.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών γίνεται αποκλειστικά μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Διαχείρισης Αγώνων και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21 Μαΐου 23:59. Ήδη η 19η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετές συμμετοχές, αφού οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για πετύχουν τον απόλυτο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα της Ο.Μ.Α.Ε. τα οποία είναι εγκεκριμένα από την Γ.Γ.Α. Η 19η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια στηρίζει με κάθε τρόπο τη διοργάνωση του αγώνα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης