Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι  Χώματος ξεκινάει σε λίγη ώρα στις  ειδικές διαδρομές της Φωκίδας. Ο αγώνας προσμετράει ακόμη,στο Κύπελλο Χώματος, στο Πρωτάθλημα Ιστορικών, καθώς και στο Κύπελλο Ιστορικών. Χθες από τον τεχνικό έλεγχο που έγινε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του myKteo Άμφισσας από τα 38 πληρώματα που είχαν δηλώσει συμμετοχή πέρασαν 37. Όσοι βρεθούν σήμερα στις πέντε ειδικές διαδρομές το σίγουρο είναι οτι θα απολαύσουν θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στην ειδική διαδρομή «Αγία Ευθυμία Shell V-Power» που είναι μήκους 10.04 km στις 08:58 και εν συνεχεία θα κατευθυνθεί στις «Καρούτες Seajets». Η 2η ειδική του αγώνα έχει μήκος 20.58 km και το πρώτο αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στις 10:01

Θα ακολουθήσει ένα ενδιάμεσο σέρβις, τα πληρώματα θα διέλθουν για δεύτερη φορά από την «Αγία Ευθυμία Peugeot Gallo» και τις «Καρούτες Seajets». Η 5η και τελευταία ειδική διαδρομή, αυτή της  «Άμφισσας myKTEO» που είναι μήκους 14.28 km θα ξεκινήσει στις  15:14. Αυτή η ειδική θα γίνει μόνο μία φορά. 
Μετά από πέντε συνολικά ειδικές διαδρομές και 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 15.54. Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν  στις 6 το απόγευμα.

Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ ονομαστικός χορηγός είναι το myKTEO. Στο πλευρό των οργανωτών είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών. Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης η Seajets, η Peugeot Γκάλλο η Shell V-Power,  όπως και οι 4Τροχοί. 
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των αγωνιζομένων θα πρέπει να ξέρετε ότι οι ειδικές διαδρομές κλείνουν 90 λεπτά πριν από την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης