Αβέβαιη παραμένει η συμμετοχή του Lewis Hamilton στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι, παρ΄ ότι σε 24 ώρες περίπου ξεκινά η διαδικασία των ελεύθερων δοκιμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes είναι σε καραντίνα από την περασμένη εβδομάδα, όταν και βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί αισθητά αλλά, αν το τεστ δεν βγει αρνητικό, τότε δεν πρόκειται να τρέξει στον αγώνα.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των πρωταθλητών της F1, Toto Wolff, ο Hamilton θα κάνει το τεστ σήμερα. Ο ίδιος αισθάνεται σαν «θηρίο στο κλουβί» αλλά όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα του τεστ. Αν βγει αρνητικό, θα μεταβεί στη «φούσκα» του Άμπου Ντάμπι για να πάρει θέση στο μονοθέσιό του. Στην αντίθετη περίπτωση, θα τον αντικαταστήσει εκ νέου ο George Russel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει δημιουργήσει στη Yas Marina μια «φούσκα», όπου περιλαμβάνονται επτά ξενοδοχεία. Τα έξι χρησιμοποιούνται από τις ομάδες και το έβδομο από τους υπαλλήλους των επτά ξενοδοχείων.

Άπαντες έχουν υποβληθεί σε τεστ. Κανείς δεν μπορεί να μπει σε αυτή τη «φούσκα» και να κινηθεί στους χώρους, εκτός από αυτούς που μένουν στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία. Ακόμη και ο Hamilton είναι εκτός. Θα εισέλθει μόνο αν βγει αρνητικό τόσο το τεστ των γιατρών της FIA όσο και των διοργανωτών του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης