Από τον Ιανουάριο του 2007 και το Grand Prix της Μελβούρνης, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του στη Formula 1, δεν έχει λείψει από κανέναν αγώνα. Έχει 265 συνεχόμενες παρουσίες στο κορυφαίο σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά πλέον ήρθε η ώρα το σερί να σπάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Lewis Hamilton θα απουσιάσει από τον back to back αγώνα στο Μπαχρέιν. Ο πρωταθλητής βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και θα παραμείνει σε καραντίνα, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο. Μαζί του θα είναι και η Angela Cullen, ο άνθρωπος που δεν λείπει ποτέ από δίπλα του, o «φύλακας άγγελός του», η personal trainer του σταρ της F1.

Η Νεοζηλανδή, παρ΄ ότι είναι αρνητική στον κορωνοϊό, επέλεξε να σταθεί στο πλάι του Βρετανού οδηγού και να περάσουν μαζί αυτή τη δοκιμασία.

Το θέμα στη Mercedes είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Lewis στο GP του Μπαχρέιν αυτό το τριήμερο. Λογικά, θα είναι ο Stoffel Vandoorne, επίσημος δοκιμαστής των πρωταθλητών, καθώς ο άλλος test driver, Esteban Gutierrez, δεν έχει σε ισχύ τη superlicense.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με τον Nico Hulkenberg, αν και αυτή η επιλογή συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Μια ακόμα περίπτωση είναι αυτή του George Russell της Williams. Ο νεαρός ανήκει στο team της Mercedes και η γερμανική ομάδα μπορεί έπειτα από συνεννόηση με τη βρετανική να του δώσει την ευκαιρία να βρεθεί στη W11.

Αν συμβεί αυτό, τη θέση του στη Williams θα πάρει ο ο Jack Aitken, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην πίστα του Sakhir για το πρωτάθλημα της Formula2.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης