Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Alpine έγινε η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος της Formula 1 που παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο. Ο λόγος για το A523 το οποίο αποκαλύφθηκε σε μία γεμάτη επισημότητα εκδήλωση στο Λονδίνο, ενώ όπως και πέρυσι, παρουσιάστηκε και ένα δεύτερο μονοθέσιο (με περισσότερο ροζ χρώμα), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στα τρία πρώτα Grand Prix (Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία και Αυστραλία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρώμα του αυτοκινήτου έχει γι΄ άλλη μια φορά ένα εντυπωσιακό σχέδιο, που συνδυάζει τα εμβληματικά χρώματα του Alpine Blue με το ροζ του κύριου συνεργάτη BWT.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Groupe Renault, Λούκα ντε Μέο και ο διευθύνων σύμβουλος της Alpine, Λοράν Ρόσι, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για να παρουσιάσουν το μονοθέσιο και να επαναλάβουν τις φιλοδοξίες και τη στρατηγική πίσω από την παρουσία της Alpine στη Formula 1.

Το A523 είναι μία εξελιγμένη μορφή του περσινού A522 το οποίο κατάφερε να φέρει την Alpine στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών το 2022. Η εταιρία δηλώνει έτοιμη να ανέβει ακόμα ψηλότερα, έχοντας ένα πολύ καλό δίδυμο οδηγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την μία ο Οκόν θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά καθώς η χημεία του με την ομάδα είναι εξαιρετική, ενώ μαζί του φέτος θα είναι ο Γκασλί.


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης