Με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, από όπου θα εκκινήσει ο φετινός αγώνας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε μια πρώτη εικόνα όσων σχεδιάζονται στο πλαίσιο των εορτασμών των 70 χρόνων του Ράλλυ Ακρόπολις.

Μετά από την περσινή άκρως πετυχημένη διεξαγωγή του αγώνα, και παράλληλα τιμώντας τις επτά δεκαετίες παρουσίας του Ράλλυ των Θεών, η πολιτεία, όχι μόνο κατάφερε να επεκτείνει την συνεργασία με την ΕΚΟ, αλλά εξασφάλισε την ένταξη του αγώνα στο ημερολόγιο του WRC το 2024 και το 2025.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλησιάζοντας στην οριστικοποίηση της διαδρομής που θα συνθέσει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, δέκατο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, η στιγμή κρίθηκε κατάλληλη για την αποκάλυψη της έδρας του αγώνα, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι η Λαμία, με την Πανελλήνια Έκθεση να φιλοξενεί το Αρχηγείο και το Service Park. Όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, μετά την εκκίνηση τα πρώτο αγωνιστικό σκέλος θα ξεκινήσει από το Λουτράκι που εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του αγώνα.

Περισσότερα σε λίγο…
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης