Ρεπορτάζ: Λυδία Καραθανάση 

Η κα. Μ.Μ. κατοικεί στο Παγκράτι, κοντά στο Μαράσλειο σχολείο και συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο, όπου φοιτά η κόρη της. Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα, καθώς το συμβόλαιο του σπιτιού έχει λήξει και ο ιδιοκτήτης δεν επιθυμεί την ανανέωσή του. Η κυρία Μ. αναζητά νέο σπίτι, όμως η εύρεση αυτού καθίσταται δύσκολη. Το zougla.gr ήρθε σε επικοινωνία με την κυρία Μ., η οποία μας εξήγησε αναλυτικά την κατάσταση και τους λόγους για τους οποίους αυτή είναι δύσκολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως λέει η ίδια, επιθυμεί να βρει ένα σπίτι κοντά στη περιοχή που κατοικεί ήδη, προκειμένου το παιδί της να έχει τη δυνατότητα να πηγαίνει στο σχολείο στο οποίο φοιτά τώρα, προσθέτοντας πως αυτό που ψάχνει είναι μία κατοικία σε καλή τιμή, καθώς τα οικονομικά της δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση. 

«Έχει λήξει το συμβόλαιο και πρέπει να φύγουμε, ωστόσο δεν μπορούμε να βρούμε καινούριο σπίτι. […] Είναι ακριβά τα σπίτια και δεν μπορούμε να διαθέσουμε πολλά χρήματα.» […]  Αν υπάρχει κάτι διαθέσιμο, κάτι που θα πληροί τις προϋποθέσεις, θα ήταν πολύ καλό, γιατί τώρα πια έχουμε μεγάλη πίεση από τον ιδιοκτήτη. Δεν έχω πολύ χρόνο γιατί έπρεπε ήδη να το είχα αφήσει» αναφέρει η ίδια.

Ακούστε ολόκληρη τη δήλωσή της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης