Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο τμήμα της απο το ύψος της του κόμβου Καλυφτάκη μέχρι τον κόμβο Οινοφύτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας που είχε διακοπεί νωρίτερα.

Από την 23.00 ώρα σήμερα 05.02.2023 δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, και στα δύο (2) ανωτέρω ρεύματα κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής) εξακολουθεί να ισχύει.

Αντίθετα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πυλοστόμου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σελίνια έως την περιοχή Κακή Βίγλα στην περιοχή της Σαλαμίνας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον οδικό άξονα Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων
 
Επίσης, σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, από τις 14:10 το μεσήμερι δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ως ακολούθως
 
• Από τη 121,250 χ/θ έως 261,280 χ/θ  ,στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα και
• από τη 56,728 χ/θ έως 121,250 χ/θ ,στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη.
 
Επιπλέον έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων/μέσων :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• από Χαλκίδα προς   Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από τη 2η χ.θ. της περιφερειακής οδού από Χαλκίδα προς ε.ο. Σχηματαρίου-Χαλκίδας/ αυτοκινητόδρομο Α-11 (Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας)
• από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της ε.ο. Σχηματαρίου-Χαλκίδας/ αυτοκινητόδρομος Α-11
• από Χαλκίδα προς   Π.Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από την 1η χ.θ. της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας-Θηβών (διασταύρωση Δροσιάς )
• από Δ.Ε. Αυλίδος προς Π.Α.Θ.Ε., μέσω της Π.Ε.Ο. Χαλκίδας-Θηβών 
• στη Νέα Εθνική Οδός Σχηματαρίου Χαλκίδας από  0,000χ/θ έως 11,000χ/θ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης