Σε συνταξιούχο, πρώην στέλεχος μεγάλης εταιρείας, ανήκει το αυτοκίνητο, μάρκας BMW, που έκλεψαν οι δράστες με τα καλάσνικοφ και χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια διαφυγής τους από την εταιρεία «Υφαντής».

Ο άνθρωπος που αντελήφθη πρώτος -ακόμη και από την αστυνομία- για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο ιδιοκτήτης του είναι ο ασφαλιστής Γιώργος Τσουνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ιδιοκτήτη ασφαλιστικού γραφείου στη Χαλκίδα, ο οποίος παρατηρώντας προσεκτικά τις φωτογραφίες που ανήρτησε το zougla.gr στο χθεσινό αποκλειστικό του ρεπορτάζ, διαπίστωσε ότι στο καπό υπήρχε ένα χτύπημα.

Πελάτης του, εν προκειμένω ο συνταξιούχος, είχε ενημερώσει την ασφαλιστική εταιρεία για την κλοπή του αυτοκινήτου το βράδυ της Κυριακής από κεντρικό δρόμο του Παλαιού Φαλήρου.


(Φωτ. αρχείου από το BMW 520, 06′)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr δημοσίευσε πρώτο τις φωτογραφίες από το Ι.Χ.

Το BMW 520 βρέθηκε καμένο στην περιοχή της Κηφισιάς

Από ένα σημάδι στο καπό έλυσε τον γρίφο του κλεμμένου οχήματος

Ο κ. Τσουνής, συνδυάζοντας στο μυαλό του το σημάδι, τους πεταμένους φακέλους και το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου που έκαψαν οι δράστες στην περιοχή της Κηφισιάς, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτό (BMW 520, μαύρου χρώματος, του 2006) ανήκει στον πελάτη του.

Ο ίδιος, στο πλαίσιο της ενημέρωσης της κλοπής, προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενημερώνοντας τον πελάτη του για την εξέλιξη, πάντα σε συνεννόηση με τις αρχές που δεν είχαν καταφέρει να… λύσουν τον γρίφο του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης:

Οργανωμένοι και επικίνδυνοι, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016, 11:00

Αιματηρή ληστεία στην εταιρεία “Υφαντής”, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016, 15:24  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης