Δέχθηκαν τη Μυρτώ σε κορυφαίο γερμανικό κέντρο αποκατάστασης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021, 16:06
Δέχθηκαν τη Μυρτώ σε κορυφαίο γερμανικό κέντρο αποκατάστασης

Ευτυχής ήταν η κατάληξη της προσπάθειας της μητέρας της Μυρτούς για να συνεχίσει τη θεραπεία της σε κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

Με ανάρτησή της στο Facebook, ενημέρωσε για τη θετική αυτήν εξέλιξη, ευχαριστώντας τον δρα Νικόλαο Μαστραγγελόπουλο, ο οποίος είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Γερμανία, αλλά και τον υπουργό Υγείας για τη βοήθειά τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση:
Τη Μυρτώ τη δέχτηκαν στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση από το κέντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση, χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον DR NIKOLAO MASTRAGELOPOULO και την σύζυγό του, κυρία ΕΙΡΗΝΗ, που διαμένουν στη Γερμανία, που από τη Δευτέρα έκαναν ό,τι μπορούσαν και με ενημέρωναν ταυτόχρονα. Συγκεκριμένα, με προσωπική τηλεφωνική επαφή του dr Mastragelopoulou (που είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο) με το κέντρο INI, κατάφεραν να λάβουμε μέσω μέιλ χθες θετική απάντηση.
Ευχαριστώ επίσης και όλους όσους προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και ιδιαιτέρα τον κ. Πλεύρη, που είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω Covid-19 και γενικά υπουργείου δεν τον άφησαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε. Η καλή θέληση, το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα.
Τέλος, ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στη ΜΥΡΤΩ μου. Πιστεύω ότι η αγάπη και η θετική σκέψη ήταν ουσιαστικά στην όλη πορεία αυτών των ημερών.
Μα, πάνω και πρώτα απ' όλα, στον Θεό που μας βοηθάει σε όλες τις δυσκολίες, μα προχωράμε.
Νεότερα θα έχω τις προσεχείς μέρες και θα τα επικοινωνήσω, γιατί έχω ηθική υποχρέωση σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για τη ΜΥΡΤΩ.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021, 16:14