Τη Δευτέρα στις 11 το πρωί θα αγορεύσει η εισαγγελέας έδρας για τα αιτήματα των καταδικασθέντων, προκειμένου να τους χορηγηθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις τους.

Τελευταίο αίτημα, πριν τη σημερινή διακοπή της συνεδρίασης ήταν αυτό που διατυπώθηκε από τον θεωρούμενο ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος επέλεξε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο. Η υπεράσπισή του επικαλέστηκε ανεπανόρθωτη βλάβη, που όπως τονίστηκε έχει ήδη επέλθει στον ίδιο και στην οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλη αυτή η ιστορία κρίνεται επειδή σήκωσε το δεξί του χέρι, όχι γιατί έκανε κάτι άλλο», είπαν οι συνήγοροι και συνέχισαν: «Μιλάμε για έναν αρχηγό κόμματος. Αν ήθελε να φύγει, δεν θα το είχε κάνει για να αποφύγει και αυτή τη λοιδορία έστω, έξω από τη ΓΑΔΑ; Αλλά έμεινε εκεί, στο σπίτι του. Αν μπορούσαν να τον φέρνουν κάθε μέρα εδώ για να τον δικάζουν με τις χειροπέδες, θα το έκαναν. Ζητάνε την κεφαλή επί πίνακι του Μιχαλολιάκου. Είναι αδίστακτοι».

Η υπεράσπιση υποστήριξε πως το κλείσιμο της εφημερίδας του κόμματος είναι ανεπανόρθωτη βλάβη, λέγοντας: «Έχει ερημώσει το κόμμα. Η οργάνωση. Δεν υπάρχει η φωνή αυτού του κόμματος και συγχαρητήρια στον think tank, που το σκέφτηκε. Τα κατάφεραν… Τον καταδίκασαν κάποιες εφημερίδες, που είχαν το πάνω χέρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης