Μία 20χρονη και ένας 22χρονος συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή των Πατησίων και των Αχαρνών, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Αθήνα.

Από την έρευνα των Αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ληστείας που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 22ας Ιουνίου σε κοσμηματοπωλείο στην Αθήνα. Επίσης, ταυτοποιήθηκε ως συνεργός τους στην τέλεση της ληστείας 35χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο 22χρονος και η 20χρονη, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μάσκες, εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο, προσποιούμενοι τους πελάτες, ο 22χρονος έβγαλε από την τσάντα της 20χρονης πιστόλι και απείλησε με αυτό την ιδιοκτήτρια, ενώ παράλληλα την απώθησε βίαια. Ακολούθως, αφαίρεσαν από τις προθήκες και από το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος κοσμήματα και διέφυγαν.

Από τις έρευνες στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού που χρησιμοποιήθηκαν κατά την ληστεία, ογδόντα ένα φυσίγγια αεροβόλου όπλου, σιδερογροθιά, μικροποσότητα κάνναβης, δύο σπρέι πιπεριού,
πλήθος συσκευών κινητών τηλεφώνων και το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ.

Ο 22χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων και ο 35χρονος για ένοπλη ληστεία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης