Ήταν πιο πολλά τα… terra με υλικό παιδικής πορνογραφίας παρά οι… παρτιτούρες στο σπίτι του 60χρονου συνταξιούχου μουσικού. Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν πολύ καιρό να βρουν τόσο μεγάλο όγκο παιδικής πορνογραφίας με τις πληροφορίες να λένε ότι «πρωταγωνιστούσαν» πολλά παιδιά ηλικίας από οκτώ έως δώδεκα ετών. Ο συνταξιούχος μουσικός μπήκε στο στόχαστρο των ιταλικών αρχών όταν μια ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε να έχει ανταλλάξει μαζί του υλικό παιδικής πορνογραφίας. Η ίδια νόμιζε ότι συνομιλούσε με κάποιον… συνομήλικό της, καθώς έτσι εμφανιζόταν ο 60χρονος στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου. «Είναι θέμα της ανάκρισης να διερευνηθεί η σχέση με τη νεαρή κοπέλα, όπως επίσης αν υπήρχε οικονομικό όφελος του συλληφθέντα» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση. 

Στη δικαιοσύνη όμως διαβιβάστηκε και η δικογραφία ενός νεαρού φοιτητή, η χάρη του οποίου έφτασε μέχρι την Αγγλία. Κατάφερε να αποσπάσει άσεμνο φωτογραφικό υλικό από δύο ανήλικες Αγγλίδες και στη συνέχεια τις εκβίαζε. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, «τις απείλησε ότι, εάν δεν του αποστείλουν επιπλέον υλικό, θα το διαμοιράσει σε γνωστά τους άτομα, αλλά και ιστοσελίδες». Τα δύο κορίτσια τρομοκρατήθηκαν και ενημέρωσαν τις αγγλικές αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους επικοινώνησαν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 60χρονος συνταξιούχος μουσικός, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του νεαρού φοιτητή υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης