Συνελήφθη, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 57χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και όπλων, καθώς και περί καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και 39χρονος, ο οποίος κατηγορείται για προμήθεια και κατοχή κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τουλάχιστον από τον Μάιο του 2020, ο 57χρονος διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, κυρίως σε περιοχές των νοτίων προαστίων. Από την έρευνα στην οικία του κατηγορουμένου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 34 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 19,5 γραμμαρίων, κοκαΐνη σε βραχώδη μορφή βάρους 28 γρ., 2 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 15 γρ., 4 ζυγαριές, το χρηματικό ποσό των 2.515 ευρώ, πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων και γεμιστήρας πυροβόλου όπλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο 39χρονος εντοπίστηκε να πλησιάζει στο σπίτι του 57χρονου, από τον οποίο προμηθευόταν κοκαΐνη και στη συνέχεια συνελήφθη. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης