Η Ντόνα Συμεωνίδου εξετάστηκε από ιατροδικαστή - Φέρει θλαστικά τραύματα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, 12:22
Η Ντόνα Συμεωνίδου εξετάστηκε από ιατροδικαστή - Φέρει θλαστικά τραύματα

Φωτογραφίες - βίντεο: Χάρης Γκίκας

Θλαστικές κακώσεις του τύπου των εκχυμώσεων φέρει η Ντόνα Συμεωνίδου, η οποία εξετάστηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Μετς. Η κ. Συμεωνίδου έχει καταθέσει μήνυση κατά του επιχειρηματία Αναστάσιου Λεβέντη, του επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας της οικογένειας Λεβέντη, Στάθη Γιαννέλου, και κατά του άγνωστου άνδρα ο οποίος την ξυλοκόπησε και της προκάλεσε βαριές σωματικές βλάβες.

Ο τεχνικός σύμβουλός της, ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης είπε στη «Ζούγκλα»: «Η παθούσα φέρει θλαστικές κακώσεις του τύπου των εκχυμώσεων. Εξετάστηκε από ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, θα εξεταστεί και από εμένα και θα πάρει έκθεση με τις σωματικές βλάβες τις οποίες υπέστη στο σώμα της».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του ίδιου και της κ. Συμεωνίδου: 

 

 

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο της κ. Συμεωνίδου από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία: 

Η κ. Συμεωνίδου, η οποία εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα, είχε μαζί της την παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο κατέθεσε τις μηνύσεις, καθώς και το έγγραφο από το Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» στο οποίο μετέβη για να εξεταστεί.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα: 

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή της στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία: 

 

Να σημειώσουμε ότι αργά το βράδυ της Τετάρτης η Ντόνα Συμεωνίδου, συνοδευόμενη από τον γνωστό ποινικολόγο Νίκο Διαλυνά, βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου και κατέθεσε μήνυση κατά του επιχειρηματία Αναστάσιου Λεβέντη, κατά του επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας της οικογένειας Λεβέντη, Στάθη Γιαννέλου, και κατά του άγνωστου άνδρα ο οποίος την ξυλοκόπησε και της προκάλεσε βαριές σωματικές βλάβες.

Ο φακός της «Ζούγκλας» ήταν εκεί για να καταγράψει τη διαδικασία και να μιλήσει με την ίδια και τον δικηγόρο της.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Δευτέρας η Ντόνα Συμεωνίδου, μέλος της οικογένειας Λεβέντη (βασικού μετόχου της Coca-Cola 3E), δέχθηκε επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει από έναν άνδρα. Αυτός ο άνδρας εκστόμισε τη φράση «είσαι ατακτούλα, μιλάς πολύ», η οποία είναι απολύτως χαρακτηριστική και παραπέμπει άμεσα στις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη το θύμα σε συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 20 Μαΐου είχε αποκαλύψει στον δημοσιογράφο το πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η επιχειρηματική δυναστεία της οικογένειας Λεβέντη. Οι αποκαλύψεις είναι εντυπωσιακές. Η ισχυρή οικογένεια ενεργεί ως κράτος εν κράτει, επιβάλλοντας με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο τον τρόπο αντίληψης του αρχηγού της φατρίας.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, «η Ντόνα Συμεωνίδου μετά την επίθεση που δέχτηκε έμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες χωρίς να πάει πουθενά, φοβούμενη για τη ζωή της».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε στη «Ζούγκλα» για το περιστατικό η Ντόνα Συμεωνίδου:

 

 

Δείτε τι ανέφερε έξω από το Α.Τ. Παγκρατίου ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς:

 

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, 13:49