Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την τετραπλή δολοφονία που σημειώθηκε στην Ανδραβίδα, όπου ο δράστης εκτέλεσε μητέρα και πατέρα και στραγγάλισε τα δύο -από τα τρία- παιδιά τους, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών.

Πλέον οι Αρχές έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε έναν 62χρονο, πατέρα δύο παιδιών, που με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο ξεκλήρισε μια οικογένεια για λίγα… ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους σκότωσε για το… ενοίκιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για τον γιο της σπιτονοικοκυράς του σπιτιού όπου διέμεναν οι γονείς και τα παιδιά, καθώς, όπως προκύπτει από μαρτυρίες περιοίκων, είχαν οικονομικές διαφορές.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είχε τακτικούς καβγάδες με τα θύματα, τα οποία αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες και δεν μπορούσαν να πληρώσουν το ενοίκιο του σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με συγγενείς του 32χρονου Αρμάντο Κλότσι και της 37χρονης Μαρίας, το τελευταίο διάστημα οι δυο τους διαμαρτύρονταν γιατί είχαν συνεχώς προστριβές με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε είναι ότι ο 62χρονος είχε φτάσει σε σημείο να τους κόβει επί 15 ημέρες την παροχή ρεύματος στο σπίτι, ακόμη και το νερό.

Οι κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν τον ύποπτο ως έναν σκληρό χαρακτήρα που είχε κατά καιρούς διαφορές με αρκετό κόσμο.

Πλέον, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα, που αμέσως μετά την αρρωστημένη πράξη του εξαφανίστηκε από την περιοχή.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική «χτενίζουν» την περιοχή για την ανεύρεση οποιουδήποτε χρήσιμου στοιχείου που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Το χρονικό

Ξεκαθαρίστηκε το τοπίο της στυγερής δολοφονίας, και το αρχικό σενάριο που ήθελε τον πατέρα να αφαίρεσε τη ζωή από τη μητέρα και τα δυο τους παιδιά και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε καταρρίφθηκε, καθώς στην αυλή, όπου βρέθηκαν οι σοροί των γονιών, εντοπίστηκαν μόνο κάλυκες και όχι το 9άρι όπλο.

Στη συνέχεια, πληροφορίες βγήκαν στο φως για τον πρώην άνδρα της 28χρονης, ωστόσο, μετά τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις, τα βλέμματα στράφηκαν στον 62χρονο δολοφόνο.

Οι σοροί του 32χρονου και της 28χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο δολοφόνος ήθελε να εξαφανίσει τα πτώματα, ωστόσο δεν πρόλαβε, γιατί πιθανότατα κάτι τον ξάφνιασε. Ίσως η είσοδος του 12χρονου, ο οποίος μόλις μπήκε στο σπίτι αντίκρισε τη φρικιαστική εικόνα.

Το ηλικίας 2,5 ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ, ενώ το άλλο παιδί, ηλικίας 1,5 ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Επιπλέον, στον τόπο του εγκλήματος, μέσα στο σπίτι, έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν σε πλήγματα από το πυροβόλο όπλο.

Εκλιπαρούσε για βοήθεια ο 12χρονος

Σύμφωνα με το patrisnews, αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όταν ο 12χρονος βρήκε σε μια λίμνη αίματος τη μητέρα του, τον πατριό του και τα δύο αδέρφια του. Μάλιστα, έσυρε το μικρότερο από τα δύο παιδιά έξω στον δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα προκειμένου να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς.

Πλέον, το 12χρονο αναμένεται να εξεταστεί από ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που θα βοηθήσουν την Αστυνομία στην επίλυση της αποτρόπαιας δολοφονίας, όπως η σχέση του πατριού του με τη μητέρα του, η σχέση της μητέρας του με τον βιολογικό του πατέρα και, κυρίως, αν γνώριζε ή είχε καταλάβει τυχόν αντιπάθειες και διαφωνίες του ζευγαριού με τρίτα άτομα.

Λίγα λουλούδια και ένα παιχνίδι στο σημείο της δολοφονίας

Οι πόρτες και τα παράθυρα σφραγίστηκαν και σιγά-σιγά οι κάτοικοι φτάνουν εκεί και αφήνουν λουλούδια, κεριά και ένα παιχνίδι για τα αγγελούδια, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών, που σκότωσε ο μανιακός δολοφόνος μαζί με τους γονείς τους.

Δείτε δηλώσεις των κατοίκων:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης