Video-Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Στην Εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκε το πρωί ο 30χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη στον Πειραιά με θύμα έναν νεαρό, μόλις 21 ετών, από τη Νίκαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος, πατέρας δύο μικρών παιδιών, κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια Πειραιά, δήλωσε μετανιωμένος και ότι δεν φταίει για ό,τι έγινε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θύμα και δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή έξω από το νυχτερινό μαγαζί και να ήρθαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο 30χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον νεαρό δύο φορές, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.

Για το όπλο, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πέταξε κάπου, αλλά ότι δεν θυμάται πού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό της δολοφονίας

Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε στις 04.00 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην οδό Κολοκοτρώνη. Ο νεαρός από τη Νίκαια αρχικά λογομάχησε με τον 30χρονο και στη συνέχεια ο καβγάς τους συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζαν.

Ο δράστης έβγαλε το όπλο του, πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα και τράπηκε σε φυγή. Ο νεαρός διακομίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης