Συνελήφθη νωρίς το πρωί στο Κεράσοβο Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ένας 36χρονος Έλληνας, έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος μετέφερε κρυμμένα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από 33 κιλά κάνναβη.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που το οδηγούσε ο 36χρονος. Ύστερα από έρευνα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και στο πορτ μπαγκάζ 31 δέματα κάνναβη, συνολικού βάρους 33.350 γραμμαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος δεν υπάκουσε αρχικά σε σήμα στάσης των αστυνομικών και προκειμένου να… διαφύγει ενήργησε οπισθοπορεία, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο υπηρεσιακό όχημα και να προκαλέσει υλικές ζημιές. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 36χρονου δράστη, το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης