Παραμένει ανοιχτός ο φάκελος της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον ίδιο της τον σύζυγο καθώς ακόμα οι αρχές δεν έχουν σαφή εικόνα για το εάν το έγκλημα ήταν προμελετημένο ή όχι. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές της υπόθεσης, δεν μπορούν να καταλήξουν στο ασφαλές συμπέρασμα για το εάν η κάρτα μνήμης από την κάμερα του σαλονιού, αφαιρέθηκε πριν ή μετά τη δολοφονία για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εκ προμελέτης ή όχι έγκλημα. 

Ο δολοφόνος της άτυχης κοπέλας και μητέρας ενός κοριτσιού ενός έτους, μπορεί να κρίθηκε προφυλακιστέος, σχεδόν ένα μήνα μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ωστόσο, οι έρευνες των αρχών δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Και αυτό γιατί, πρέπει να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το εάν το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο ή όχι, όπως υποστηρίζει ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος. Ο ίδιος αρνείται το σχεδιασμό του φόνου, όπως επίσης είχε αρνηθεί εξ΄ αρχής οποιαδήποτε ανάμειξη με το έγκλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως, θυμίζουμε ότι είχε επινοήσει ένα σενάριο το οποίο ξεδίπλωσε στην αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, εισέβαλλαν άγνωστοι δράστες στο σπίτι τους από ένα ανοιχτό παράθυρο στο υπόγειο και αφού σκότωσαν το σκύλο της οικογένειας, μπήκαν στο σπίτι και αναζητούσαν χρήματα και κοσμήματα. Αρχικά, άφησε να εννοηθεί ότι στο σπίτι είχαν κρυμμένο το ποσό των 10.000 ευρώ λόγω της διαπραγμάτευσης για την αγορά ενός οικοπέδου όπου θα έχτιζαν το σπίτι τους για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Σύμφωνα με τον ίδιο και πριν ομολογήσει την πράξη του, οι δράστες έμειναν για ώρες μέσα στο σπίτι και απείλησαν με όπλο ακόμα και το παιδί τους. Η Καρολάιν φώναζε ενώ εκείνος ακολούθησε όλες τις οδηγίες τους. Μάλιστα, έλεγε ακόμα και στα μέσα ενημέρωσης, ότι ο ίδιος ήταν υπάκουος στις εντολές των δραστών.

Αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν ή μετά τη δολοφονία;

Οι ερευνητές της αστυνομίας προσπαθούν να αποδείξουν τί πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ της 11ης του Μάη όταν η Καρολάιν πήγε για ύπνο στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους. Όπως αποκάλυψε ο δολοφόνος της, μετά από σχεδόν 8 ώρες ανάκριση, παραδέχτηκε ότι κανένας δεν μπήκε στο σπίτι τους και πως με την Καρολάιν ή σχέση τους δεν ήταν καλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν αποδειχθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν τη δολοφονία της συζύγου του τότε ενισχύεται το σενάριο του εκ προμελέτης εγκλήματος. Γι’ αυτό τον λόγο οι αρχές αποφάσισαν να σταλεί η κάρτα μνήμης στη μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης