Βρέθηκε ο 24χρονος ράπερ Lamanif που αγνοούνταν στη Θεσσαλονίκη, από τις 8 Φεβρουαρίου, έπειτα από πολλά χλευαστικά σχόλια που έλαβε όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο. Ο ίδιος τόνισε πως έπεσε θύμα εκβιασμού.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr ο νεαρός ράπερ βρέθηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή «Φως στο τούνελ». Ο  ίδιος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Φιλικό πρόσωπο επιβεβαίωσε στην εκπομπή την πληροφορία. Σήμερα Σάββατο αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία, ενώ λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε στο νοσοκομείο και τι ακριβώς συνέβη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Lamanif λίγο πριν εξαφανιστεί από την περιοχή Άνω Περαία, Θεσσαλονίκης, είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας συγνώμη από τους δικούς του ανθρώπους για ό,τι γίνει, ενώ τόνισε πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Το βίντεο πάντως κατέβηκε έπειτα από λίγες ώρες. 

Στο βίντεο που κατέβηκε από το διαδίκτυο, ο 24χρονος Θεσσαλονικιός ανέφερε: «Αυτά εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς, μάγκες… Πρώτα από όλα συγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν, ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσατε, να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης, γι’ αυτό έχω και δικαστήρια. Είχα μπλέξει σε κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά, τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε….».

Ο ράπερ κοιτώντας την κάμερα, είπε: «Είμαι 24 (ετών) και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξ’ αρχής όσοι το ανεβάσατε. Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα του ’21. Τέσσερις μήνες στην καραντίνα, ψυχίατρο, ζάναξ. Αλλά πάντα ο φόβος να μην με ξανά ενοχλήσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης