Ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Ζούγκλα», στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο μετρ του «Αχίλλειον», Μάνος Παπαδόπουλος, επικοινωνούσε μέσα από τα social media με κορίτσια που γνώριζε στο «Αχίλλειον», καθώς ήταν πελάτισσες, καλώντας τες σε αυτά τα περίφημα πάρτι. Από το ντοκουμέντο της συνομιλίας φαίνεται ξεκάθαρα πόσο πιεστικός ήταν ο Μάνος Παπαδόπουλος προς την κοπέλα και πως η κοπέλα προσπαθούσε να τον αποφύγει, μέχρι που αναγκάστηκε τελικά να μην απαντήσει καθόλου στα κελεύσματα του μετρ του «Αχίλλειον».

Η κοπέλα, που είναι υπάλληλος σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, ήταν πελάτισσα στο «Αχίλλειον» και λόγω της δουλειάς της ήταν αναγκασμένη να απαντάει ευγενικά σε όλους για να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην εργασία της. Η επικοινωνία του μετρ των πάρτι ξεκινούσε γύρω στις 9 το βράδυ με στόχο να καλεί κοπέλες στα περίφημα πάρτι και στους χώρους όπου κινούνταν οι πελάτες του και γύρευαν συντροφιά. Άπλωνε το δίχτυ του σε πολλές κοπέλες ελπίζοντας ότι κάποια θα «τσιμπήσει» και θα βγει για «ποτάκι» με αυτόν και τους «φίλους» του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ο ίδιος για να προσεγγίσει μια κοπέλα έστελνε μηνύματα με καρδούλες και εκφραζόταν ευγενικά, έτσι ώστε να πείσει το υποψήφιο θύμα να τον εμπιστευτεί και να βγει μαζί του.

Εάν λάμβανε αρνητική απάντηση, επέμενε με φορτικότητα, κι αν έβλεπε απροθυμία για το πάρτι, συνέχιζε να ασκεί πίεση στο θύμα έτσι ώστε να βρεθούν έστω και οι δυο τους, με σκοπό το θύμα να αποκτήσει οικειότητα μαζί του για να το μεταπείσει ευκολότερα την επόμενη φορά.

Διαβάστε χαρακτηριστικά μερικούς διαλόγους που εξασφάλισε η «Ζούγκλα»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η συγκεκριμένη κοπέλα, όπως αναφέρεται στη «Ζούγκλα», επειδή ήταν υποψιασμένη δεν ενέδωσε στις πιέσεις του Μάνου Παπαδόπουλου και κάποια στιγμή διέκοψε τη συνομιλία ώστε να τον αποφύγει διακριτικά.

«Ήταν πιεστικός ο συγκεκριμένος. Προσπαθούσα να είμαι ευγενική και να τον… διώχνω με όμορφο τρόπο γιατί ήμουν πελάτισσα στο μαγαζί όπου δούλευε. Δεν βρέθηκα ποτέ μαζί του, κι όταν ρωτούσε ποιοι άλλοι θα είναι μαζί του στα καλέσματα που μου έκανε, δεν μου απαντούσε. Τώρα σκέφτομαι πόσο τυχερή ήμουν που λόγω της ηλικίας αλλά και του ότι ήμουν υποψιασμένη δεν έπεσα στην παγίδα», λέει η νεαρή κοπέλα που του απαντάει στα παραπάνω μηνύματα. 

Βέβαια, ο Μάνος Παπαδόπουλος για να κάνει αυτά τα καλέσματα χρειαζόταν ένα δημόσιο προφίλ το οποίο αποκτούσε από τα social media του. Αυτά μέχρι πρότινος ήταν δημόσια και μέσα από αυτά αναρτούσε φωτογραφίες με πολλούς επώνυμους, προκειμένου να δείξει και εκείνος με τη σειρά του ότι έχει γνωριμίες με ανθρώπους της τηλεόρασης, influencers, αλλά και πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας. Μάλιστα, στις φωτογραφίες που αναρτούσε συχνά, τον ενδιέφερε να προβάλλει μια έντονη κοινωνική ζωή και πόσο ωραία περνούσε τον χρόνο του μέσα από τα πάρτι και τη χλιδάτη ζωή.

Μετά την αποκάλυψη του βιασμού της Γεωργίας και την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση, έκλεισε τα social media και έκανε το προφίλ του ιδιωτικό.

Η Γεωργία Μπίκα αναφέρεται στον ρόλο του Μάνου Παπαδόπουλου στη συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης