Ένας άνδρας συνελήφθη μετά από τρια περιστατικά κλοπών στην Νέα Λάμψακο Χαλκίδας, οι οποίες σημειώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, αρχικά ο δράστης λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης αφαίρεσε ποσότητα παγωτών από ψυγείο παντοπωλείου στην Νέα Λάμψακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μπορείτε να δείτε και στο πρώτο βίντεο ντοκουμέντο, αφού περίμενει την κατάλληλη ώρα άνοιξε το ψυγείο και χωρίς να το αντιληφθεί εκείνη την ώρα ο ιδιοκτήτης αφαίρεσε τα αντικείμενα και στην συνέχεια διέφυγε πεζός από το σημείο.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης όμως δεν σταμάτησε εκεί. Λίγα μέτρα μακριά, έβαλε στόχο ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, Δημήτρη Κισκηρα, κάτοικο της περιοχής.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από το δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο, ο άνδρας, λίγα λεπτά μετά τις 24:00 προσπαθεί για αρκετή ώρα να διαρρήξει το όχημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει και στην συνέχεια να αποχωρήσει.

Δείτε το δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο από την προσπάθεια διάρρηξης του αυτοκινήτου:

 

Τελευταίο χτύπημα, πάλι πολύ κοντά στα άλλα δύο σημεία, ο ίδιος δράστης κάνει διάρρηξη σε ΙΧ Φορτηγό όχημα, έξω από κατάστημα βιβλιοπωλείου, από το οποίο αφαίρεσε μια τσάντα με ηλεκτρονικά είδη και άλλα αντικείμενα.

 

Λίγη ώρα αργότερα οι ιδιοκτήτες αντιλήφθηκαν το συνέβη και άμεσα ειδοποίησαν τις αρχές. Ο άνδρας μέσα σε λίγη ώρα συνελήφθη και οδηγήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου, αφού κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που είχε αφαιρέσει και παραδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Χαλκίδας, όπου καταδικάστηκε σε 25 μήνες φυλακή, χωρίς αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης