Φθιώτιδα: Περιπέτεια για αλεπού που ταξίδευε με το ΚΤΕΛ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021, 13:20
Φθιώτιδα: Περιπέτεια για αλεπού που ταξίδευε με το ΚΤΕΛ

Η τραυματισμένη αλεπού μεταφέρονταν το πρωί του Σαββάτου με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Βόλου στην Αθήνα για περίθαλψη. Όταν το λεωφορείο έκανε μια στάση σε κατάστημα εστίασης στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα, ο οδηγός πήγε να δει τι κάνει η τραυματισμένη αλεπουδίτσα που μετέφερε μέσα σε ειδικό κλουβί.

Όταν άνοιξε την μπακαζιέρα την είδε να κάνει βόλτες αφού η «κυρα Μάρω» είχε ανοίξει τρύπα τρώγοντας το πλαστικό του κλουβιού και είχε βγει έξω. Αμέσως ο οδηγός κάλεσε σε βοήθεια την ΠΥ και οι πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου έσπευσαν στο σημείο.

Εκεί με την ειδική παγίδα που έχουν για τα ζώα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την αλεπού, η οποία ήταν τραυματισμένη στο πίσω δεξί πόδι. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ συνέχισε το δρομολόγιο του γιατί είχε ήδη καθυστερήσει, ενώ συνεννοήθηκαν την αλεπού να παραλάβει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας.

Όπως μας είπε ο φίλος αναγνώστης που έστειλε και το βίντεο οι πυροσβέστες φρόντισαν και τάισαν το φοβισμένο και τραυματισμένο ζώο, μέχρι να έρθουν να το παραλάβουν από τη Λαμία τα μέλη του Φιλοζωικού.

 

 

Πηγή: lamiareport.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021, 13:21