Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Γρίφος για δυνατούς λύτες αποδεικνύεται η μαφιόζικη δολοφονία του 41 ετών άνδρα από την Αρμενία στη Γλυφάδα στη 01.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ταυτοποιήσει το θύμα και πλέον έχουν επικεντρωθεί στο παρελθόν του, σε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσουν τις σχέσεις που διατηρούσε με άλλα άτομα τα οποία ενδεχομένως να είχαν λόγο να τον θέλουν νεκρό.

Ο τρόπος με τον οποίο εκτελέστηκε ο άνδρας -ο οποίος για ένα διάστημα ασχολούνταν και με την πάλη-, δηλαδή το καρτέρι θανάτου που του έστησαν οι άγνωστοι στο πάρκινγκ του σπιτιού του και τον πυροβόλησαν, παραπέμπει σαφώς σε μεθόδους μαφίας, ωστόσο από τα μέχρι στιγμής συλλεχθέντα στοιχεία δεν φαίνεται το θύμα να συνδεόταν με τους λεγόμενους «ανθρώπους της νύχτας».

Ωστόσο, αυτό που εξετάζεται σοβαρά είναι να συνδεόταν με… «κυκλώματα της ημέρας», δηλαδή με ανθρώπους που εμπλέκονται σε οικονομικές απάτες. Και αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρμένιος είχε κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Έτσι πλέον εξετάζεται αν άτομα που συνδέονται με τέτοιες υποθέσεις θέλησαν τώρα, για τους δικούς τους λόγους, να τον θέσουν εκτός παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεικτικά είναι τα όσα είπαν στο zougla.gr άτομα που έχουν γνώση της υπόθεσης: «Όταν μιλούμε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, το μυαλό μας πάει σε μπράβους και νυχτερινά μαγαζιά. Εδώ, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, δεν έχουμε να κάνουμε με αυτό. Είναι πολύ πιθανό πίσω από τη δολοφονία να μη βρίσκονται τέτοιου είδους κυκλώματα, αλλά άνθρωποι που εμπλέκονται σε μεγάλες οικονομικές απάτες».

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουν τα στοιχεία αυτά που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των εκτελεστών.

Η δολοφονία

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Γλυφάδας.

Άγνωστοι, όπως καταδεικνύουν τα πρώτα στοιχεία, έστησαν καρτέρι θανάτου στον άνδρα σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Το πάρκινγκ είναι στο σπίτι όπου διέμενε και όταν οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία του, τον πλησίασαν, εισήλθαν στον χώρο στάθμευσης και τον πυροβόλησαν πέντε ή έξι φορές.

Ο θάνατος του Αρμένιου ήταν ακαριαίος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης