Zougla newsroom

Μπήκαν μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο για… πλάκα και όχι για να το κλέψουν. Όταν πήγαν όμως στο σημείο οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τους δύο νεαρούς και τη φίλη τους, καθώς δεν έγινε πιστευτός ο ισχυρισμός τους. Στη συνέχεια, οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 28, 38 και 39 ετών, κατηγορήθηκαν για «27 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από σταθμευμένα οχήματα, στις περιοχές Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Αναβύσσου Καλυβίων, Λαυρίου και Άνω Λιοσίων» τον περασμένο Μάρτιο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr είχε μάλιστα φέρει στο φως της δημοσιότητας και βίντεο από τη δράση των τριών στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής. Στο αυτοκίνητό τους είχαν βρεθεί δεκάδες εργαλεία, με τα οποία θα μπορούσαν να ανοίξουν κανονικό συνεργείο. Η ώρα του δικαστηρίου όμως ήρθε και η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε.

«Για τη φερόμενη απόπειρα αυτή από την πρώτη στιγμή ζήτησε συγγνώμη, ακόμα και για το αστείο που θέλησε να κάνει με τους συγκατηγορούμενους, και αποδέχεται σε κάθε περίπτωση ότι ήταν λάθος, χωρίς όμως σαφώς να υπάρχει σκοπός τέλεσης του αποδιδόμενου αδικήματος. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση καθώς εκδικάστηκαν τα πραγματικά γεγονότα. Στους δύο κατηγορούμενους επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης πέντε ετών και στην 28χρονη τρία χρόνια, όλοι με ανασταλτικό χαρακτήρα» λέει ο συνήγορος υπεράσπισής τους, γνωστός ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας. 

Διαβάστε το ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει για την υπόθεση το zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης