Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ παρέλαβαν 1.200.000 μάσκες, τις οποίες θα διαθέσουν για τις ανάγκες των στελεχών των φορέων που συμμετέχουν στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού, σε συνέχεια των 500.000 τεμαχίων υγειονομικού υλικού που είχε διαθέσει έγκαιρα.

Ο περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της παραλαβής του υλικού (με ειδική πτήση της Aegean από την Κίνα) εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα στελέχη και τον πρόεδρο της Aegean Ε. Βασιλάκη καθώς και στα ΕΛΠΕ γα τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Ιδιαίτερα συνεχάρη τους πιλότους και το πλήρωμα του αεροσκάφους που ταξίδευαν συνεχόμενα για 28 ώρες (Αθήνα-Guangzhou-Αθήνα) για να μεταφέρουν το υγειονομικό υλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι μαζί ενωμένοι εργαζόμαστε για να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Στεκόμαστε αρωγοί στην εθνική προσπάθεια απέναντι από τον κορωνοϊό. Με συγκεκριμένες ενέργειες στηρίζουμε τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους εργαζόμενους της αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας, που αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ θα είναι συνεχώς στο πλευρό λειτουργών και των εργαζομένων, συμβάλλοντας όσο μπορεί στην προστασία τους» δήλωσε επιγραμματικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης