Στο γραφείο της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αγγελικής Τριανταφύλλου κατέθεσε το πρωί η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη που είχε υποβάλει μήνυση στον Άρειο Πάγο, καταγγέλλοντας πως και η ίδια έπεσε θύμα υποκλοπών.

Και ο Βαξεβάνης στην εισαγγελέα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εισαγγελέα κατέθεσε και ο εκδότης-δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για το θέμα των παρακολουθήσεων. Ο δημοσιογράφος ανανέωσε το «ραντεβού» του με την εισαγγελική λειτουργό για την ερχόμενη Τρίτη, στις 11:00 το πρωί, προκειμένου, όπως είπε, η κατάθεση του να δοθεί «υπό το φως των νέων αποκαλύψεων που θα υπάρξουν την Κυριακή στην εφημερίδα του». Ο ίδιος ανέφερε ότι «είναι σάρκα μια το Μέγαρο Μαξίμου, το Pretador οι και ΕΥΠ με κοινό τους θέμα τις παρακολουθήσεις».

Δηλώσεις

Μετά την έξοδό της από το εισαγγελικό γραφείο, η κ. Γεροβασίλη δήλωσε, μεταξύ άλλων : «Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η κ. Γεροβασίλη, επισήμανε ότι πρέπει η Δικαιοσύνη «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή», κατηγορώντας παράλληλα το Μέγαρο Μαξίμου πως «κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις, παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του, όπως ο Ν. Δένδιας».

Αντίστοιχα, σε δηλώσεις προχώρησε και ο Κώστας Βαξεβάνης κατά την έξοδό του από την εισαγγελία:

 

Να σημειωθεί ότι, πλέον, την ποινική προκαταρκτική εξέταση διενεργούν από κοινού δύο εισαγγελείς Πρωτοδικών, η  Αγγελική Τριανταφύλλου και ο Κώστας Σπυρόπουλος, αφού έχουν ενοποιηθεί όλες οι δικογραφίες που αφορούν στις καταγγελίες- μηνύσεις για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, τους πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη και Όλγα Γεροβασίλη, το δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη και τα δημοσιεύματα με τις λίστες των παρακολουθήσεων από την εφημερίδα Documento.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης