Ικανοποίηση του αρχηγού ΓΕΣ για τα φυλάκια του Δ' Σώματος

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019, 14:42
Ικανοποίηση του αρχηγού ΓΕΣ για τα φυλάκια του Δ' Σώματος

Επιθεώρηση στα τμήματα Χρονικών Ετοιμοτήτων πραγματοποίησε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή του για τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας των επιτηρητικών φυλακίων της ζώνης ευθύνης του Δ' Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ», την υψηλή λειτουργικότητα των μέσων και το εξαίρετο ηθικό του προσωπικού.

Ο αρχηγός επεσήμανε τη σημασία της ρεαλιστικής εκπαίδευση των τμημάτων ετοιμότητας και έδωσε κατευθύνσεις για τη διενέργεια συνεχών δοκιμών και τη διεξαγωγή ασκήσεων με σενάρια που βασίζονται σε πραγματικές συνθήκες μάχης.

Περαιτέρω ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε την έδρα της 3ης Μηχανοκίνητης ταξιαρχίας (3 Μ/Κ ΤΑΞ - «ΡΙΜΙΝΙ») και της τακτικής διοίκησης του 21ου Μηχανοκίνητου συντάγματος Πεζικού (ΤΔ 21ου Μ/Κ ΣΠ «ΔΡΑΜΑ»).
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, περιηγήθηκε στους χώρους των νεοαναγειρόμενων στρατιωτικών οικημάτων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΣΟΕΠΟΠ), ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες από τους διοικητές των μονάδων και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό.

Τον αρχηγό ΓΕΣ συνόδευε ο διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019, 14:43