Ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής μαζί με τον εμπειρογνώμονα Τάσο Δέδε τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη και τον στενό συνεργάτη του επίσης ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Μανίκα κατέθεσαν σήμερα υπόμνημα στην Εισαγγελία Αθηνών σχετικά με την τραγική υπόθεση της οικογένειας Χερουβείμ.

Στόχος της υπόθεσης αυτής όπως επισημαίνουν o κ. Ταουξής και ο κ. Τσούκαλης είναι να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου των μελών της οικογένειας κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι αλλά και στην απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους για το τραγικό συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια Χερουβείμ τις τραγικές ώρες που η φωτιά είχε πλέον περάσει την λεωφόρο Μαραθώνος βρισκόταν στο σπίτι της στην συμβολή των οδών Θήρας και Πανός στο λόφο της Ζούγκλας, 50 μέτρα ακριβώς από την Μαραθώνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 73χρονη Ευπραξία Χερουβείμ, μαζί με την κόρη της Βασιλική και τις δύο εγγονές της, Μαρία-Ηλιάνα και Ευπραξία-Μελίνα οι οποίες ήταν δίδυμές, όταν οι φλόγες πλέον έφτασαν δίπλα τους και έκαιγαν τα πάντα έτρεξαν προς το αυτοκίνητο τους προκειμένου να ξεφύγουν όμως δεν τα κατάφεραν και καήκαν όλοι μαζί.

Η αίτηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης