Στη δημοσιότητα δόθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ρόδου ένα βίντεο από το μοιραίο βράδυ κατά το οποίο δολοφονήθηκε η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφηκε λίγες ώρες πριν βρει τραγικό θάνατο η φοιτήτρια.

Στο υλικό που δημοσιοποιεί η εφημερίδα «Δημοκρατική» εμφανίζεται ο 19χρονος νεαρός – ένας εκ των δύο κατηγορουμένων – να συναντά την κοπέλα κοντά στην κατοικία της. Η συνάντηση καταγράφεται λίγα λεπτά με τις 02.00 τα ξημερώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 19χρονος την περιμένει στο σημείο, εκείνη βγαίνει από το σπίτι της, της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και φεύγουν μαζί, με την κοπέλα ανυποψίαστη για ό,τι επρόκειτο να συμβεί στη συνέχεια.

Παρακολουθήστε το οπτικοακουστικό υλικό:

Στα χέρια των Αρχών το σίδερο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στα χέρια των Αρχών της Ρόδου βρίσκεται το σίδερο με το οποίο η 21χρονη χτυπήθηκε στο πρόσωπο την περασμένη εβδομάδα, λίγο πριν οι δολοφόνοι της την πετάξουν σε θαλάσσια περιοχή, γεγονός που οδήγησε στον θάνατό της.

Το σίδερο που αποτελεί στοιχείο-κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από δύτες, πολύ κοντά στο σημείο στο οποίο είχε βρεθεί το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Οι δύτες στην ίδια περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της φοιτήτριας.
Έρευνες στο εξοχικό
Παράλληλα με τις έρευνες στη θάλασσα, οι Αρχές «σαρώνουν» και το σπίτι στη Λίνδο στο οποίο φέρεται να εκτυλίχτηκε το αιματηρό περιστατικό.
Στόχος, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» της Ρόδου, είναι να συλλεχθούν στοιχεία, μεταξύ άλλων αποτυπώματα και βιολογικό υλικό, προκειμένου οι ερευνητές να «δέσουν» την υπόθεση. Έρευνες διεξάγονται και στο σπίτι όπου διέμενε η φοιτήτρια.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλεχθεί τσιγάρα (και δύο αυτοσχέδια), που βρέθηκαν σε τασάκι, φάκελος με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης, το οποίο θα εξεταστεί από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά και σερβιέτες που φέρουν πρόσφατα ίχνη, με αποτέλεσμα να εικάζεται ότι το θύμα περνούσε έμμηνο ρύση. Προς τούτο φέρονται να συνηγορούν και χάπια που εντοπίστηκαν σε εμφανές σημείο της οικίας της. Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επίπεδο ελέγχου του υπολογιστή της θα επιχειρηθεί από τους ίδιους ερευνητές να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook.
H άτυχη φοιτήτρια με τον 19χρονο κατηγορούμενο, τη στιγμή που συναντήθηκαν έξω απο το σπίτι της το μοιραίο βράδυ της 27ης Nοεμβρίου
Tο φορτηγάκι με το οποίο μετέβησαν στους Πεύκους

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης