Zougla Newsroom

Την απίστευτη ταλαιπωρία -αλλά και την απαράδεκτη συμπεριφορά- των υπεύθυνών που βιώνει στο νοσοκομείο «Αττικόν», εξιστορεί μια 35χρονη γυναίκα στο zougla.gr, η οποία έκανε το… λάθος να διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό την περασμένη Τρίτη 20/10.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μας καταγγέλλει και φαίνεται από τα βίντεο που μας έστειλε, αν και όπως αναφέρθηκε έχει κορωνοϊό, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου την έβαλαν να… περιμένει στον διάδρομο, χωρίς να λάβουν το παραμικρό μέτρο προστασίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται και άλλοι ασθενείς. Επίσης η ίδια δεν έχει καμία ενημέρωση για την κατάσταση της και το τι πρέπει να γίνει, ενώ όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε, η απάντηση ενός υπεύθυνοι στις ερωτήσεις της ήταν «εάν δεν σας αρέσει να πάτε σπίτι σας»!

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα. Υπάρχει, βρωμιά, υπάρχει ανευθυνότητα. Σε αναγκάζουν να έχεις ιδιωτική ασφάλεια. Δεν ξέρω τι θα κάνω μάλλον θα πάω στο σπίτι μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η μαρτυρία της γυναίκας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της στο zougla.gr καθώς και το βίντεο μέσα από τους διαδρόμους του νοσοκομείου που μας έστειλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης