Τον απίστευτο Γολγοθά, προσωπικό και επαγγελματικό, που βιώνει από τη στιγμή που προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις στην εκπομπή Ζούγκλα, το 2009, περιγράφει σε επιστολή του στο zougla.gr ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού Αθανάσιος Τσακάλης.

Όπως αναφέρει, η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού του επέβαλλε τρεις στερήσεις βαθμού, αδικαιολόγητα σύμφωνα με τις επιδόσεις του, το 2014 τον αποστράτευσαν ενώ μάλιστα είχαν το θράσος πριν από λίγες ημέρες να τον καλέσουν να συμμετάσχει σε… άσκηση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε την καταγγελία του αυτούσια:

«Το 2009 ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε μια αποκαλυπτική εκπομπή  ΄ζουγκλα¨ του καναλιού Αlter,  στην οποία ο καταγγέλλων, ήμουν εγώ.

Το βίντεο από εκείνη την εποχή είναι αναρτημένο στο youtube:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Στο  6o λεπτό του βίντεο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε δημόσια στον Ελληνικό Λαό  προς τους γονείς μου και τα ανήλικα τεκνά μου ότι  δεν πρόκειται να υποστώ καμία συνέπεια για την τολμηρή κίνηση  μου να αποκαλύψω ‘οτι είχα αποκαλύψει.

Πράγματι ο Μάκης έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην υπάρχουν συνέπειες στο πρόσωπο μου. Με το που έσβησε όμως το ALTER και η εκπομπή του Μάκη, διαβάστε τι συνέβηκε και πως το σύστημα έδρασε σε όλα τα επίπεδα…

Από το 2011 έως το 2014 μου επιβλήθηκαν τρεις στερήσεις σε βαθμούς, ενώ είχα φύλλα ποιότητας που ξεπερνούσαν το 95% με κλίμακα βαθμολογήσεις το 100%, με μη σύννομες πράξεις και αιτιολογίες, παραβιάζοντας τα Ανθρωπινά και Συνταγματικά  Δικαιώματα τόσο εμού αλλά και των ανηλίκων τέκνων μου, επηρεάζοντας το βιοτικό επίπεδο  τους και την σχολική/ πνευματική  πρόοδο τους, διότι όπως είναι φυσικό δεν είχα πλέον την οικονομικές απολαβές που θα είχα ως εν ενεργεία Αξιωματικός.

Έτσι την 27η Απριλίου 2014, με αποστράτευσαν από το Πολεμικό Ναυτικό, με μη σύννομες κρίσεις όπως θα διαβάσετε παρακάτω .

Προσέφυγα στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και το 2015, εκδόθηκε η υπ’ αρ. 163/2015 (τελεσίδικη) Απόφαση , η οποία  ανάπεμπε στην Διοίκηση την υπόθεση για νέα νόμιμη κρίση συμφωνά με το αιτιολογικό της Αποφάσεως.

Πάραυτα, το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο, συνέχισε να με κρίνει δυσμενώς και επί της ουσίας να μην δέχεται την κρίση του Δικαστηρίου, να αναβάλλεται η επιστροφή μου στο Πολεμικό Ναυτικό και να συνεχίζω ένα πολυδάπανο δικαστικό αγώνα.

Έτσι εκ νέου προσέφυγα στο ΔΕΑ και έκδωσε εκ νέου την  υπ΄ αρ. 2252/2017 Απόφαση (τελεσίδικη) η οποία ανάπεμπε στην Διοίκηση την υπόθεση  για νέα νόμιμη κρίση συμφωνά με το αιτιολογικό της Αποφάσεως.

Πάραυτα εκ νέου το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο, συνέχισε να με κρίνει δυσμενώς και επί της ουσίας να μην δέχεται την κρίση του Δικαστηρίου.

Ο Γολγοθάς συνεχίζετε και η επιστροφή μου στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού, παραμένουν ένα όνειρο θερινός νυκτός, γκρεμίζοντας και τα όνειρα των ανήλικων τέκνων μου. Παρότι έχουν τελεσιδικήσει οι προαναφερθέν δυο αποφάσεις του ΔΕΑ.

Πλέον έχω επέλθει σε οικονομική αδυναμία για να συνεχίσω τον Δικαστικό μου Αγώνα και απευθύνομαι στα Δικαστήρια για νομική βοήθεια. Το αίτημα μου γίνετε αποδεκτό.

Προσφεύγω εκ νέου στο ΔΕΑ με την νομική βοήθεια και ορίζει δικηγόρο μου πλέον τον κ. Νίκο Κονδύλη.

Το ΔΕΑ εκ νέου εκδίδει την υπ’ αρ. 2620/ 2018 Απόφαση με την οποία (τελεσίδικη)  ανάπεμπε στην Διοίκηση την υπόθεση στην Διοίκηση για νέα νόμιμη κρίση σύμφωνα με το αιτιολογικό της Αποφάσεως.

Για άλλη μια φορά , η τρίτη κατά σειρά ,ΔΕΝ γίνετε αποδεκτή από το ΑΝΣ.

Εκ νέου ζητώ νομική βοήθεια, μετά την συμβουλή του συνηγόρου μου, η οποία μου χορηγείται και προσέρχομαι στο ΔΕΑ που εκδίδει εκ νέου την υπ’ αρ. 299/2021 Απόφαση  η οποία  ανάπεμπε στην Διοίκηση την υπόθεση για νέα νόμιμη κρίση σύμφωνα με το αιτιολογικό της Αποφάσεως.

Την 24η Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:05 περιπολικό του Α. Τ. Ίλιου προσήλθε στην  οικία των γονιών και ενώπιων του ανηλίκου υιού μου Δημήτριου. Ο Αστυνομικός  τους ενημέρωσε ότι πρέπει να μου παραδώσουν αυτοπρόσωπος  έγγραφο από το Πολεμικό Ναυτικό.

Οι γονείς μου και ο υιός μου Δημήτριος χαρούμενοι με κάλεσαν στο κινητό μου και μου είπαν ταχέως να προσέλθω στην πατρική μου οικία νομίζοντας ότι είχε έρθει το έγγραφο που θα επέστρεφα στην υπηρεσία μου, μετά από επτά συναπτά έτη και έχοντας τελεσιδικήση τρεις (3) Αποφάσεις του ΔΕΑ, οι οποίες είχαν κρίνει ότι αποστρατεύτηκα με μη σύννομες πράξεις.

Αντί όμως αυτού, μου παραδόθηκε στις 18:15 το έγγραφο της επιστρατεύσεως και ταυτόχρονα το υπ’ αρ.  Φ.416.34/231/237355 / Σ. 4834 του ΓΕΝ/Β4,  έγγραφο με το οποίο  για τέταρτη φορά κατά σειρά  δεν αποδέχονταν την υπ’ αρ. 299/2021 Απόφαση  του ΔΕΑ, δημιουργώντας   πόνο ψυχής στους γονείς μου και στον ανήλικο υιό μου, η όποια έγινε αντιληπτή από την αλλαγή έκφρασης των προσώπων τους και από το δάκρυσμα των ματιών τους.

Μέσα σε λίγα λεπτά από την αποχώρηση του περιπολικού, εκφραστήκαν απορίες από τον ανήλικο υιό μου « ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ Π.Ν , ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ.ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;;ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ;»

Ο Γολγοθάς συνεχίζετε …….Προς το παρόν σας ενημερώνω με αυτά τα ολίγα και σας αποστέλλω όλα τις Δικαστικές Αποφάσεις και τα έγραφα που αναφέρω στην παρόν email μου.

Σας παρακαλώ βάσει των Ανθρωπίνων και Συνταγματικών Δικαιωμάτων μου, να δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή και σας επιτρέπω να παρουσιάσετε όλα τα έγραφα που σας απέστειλα. Και δηλώνω δημόσια ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και είμαι στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση ή την προσκόμιση και άλλων σημαντικών εγγράφων και όπως είχε πει και ο Μάκης: Tο σύστημα έχει τη μεγαλύτερη  τρομοκρατία τρόμου και φόβου…» , η αλήθεια όπως πάντα στο τέλος ΝΙΚΑ , όταν υπάρχουν ρομαντικοί άνθρωποι σε αυτό τον πλανήτη…»

Όλα τα σχετικά δικαστικά έγγραφα βρίσκονται στη διάθεση του zougla.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης