Τρία άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών σε περιοχές της Καβάλας και της Ροδόπης, στο πλαίσιο δύο διαφορετικών ειδικών δράσεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης.

Στην επαρχιακή οδό της Καβάλας, αστυνομικοί συνέλαβαν ημεδαπό δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει ποσότητα ηρωίνης. Στην έρευνα συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος «Μορφέας» που εντόπισε στο όχημα του δράστη, επιμελώς κρυμμένη, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 120 γραμμαρίων. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν μία ακόμη συσκευασία με 3 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Κομοτηνή, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που είχαν στην κατοχή και στα σπίτια τους μεταξύ άλλων, πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 712,9 γραμμαρίων και δύο μεταλλικούς θρυμματιστές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας και το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης