Ανατριχιαστικά είναι τα ευρήματα που προέκυψαν μετά  από τη νεκροψία –νεκροτομή στις σορούς των θυμάτων από το έγκλημα στην Καβάλα, με τις εικόνες να συγκλονίζουν  ακόμη και τον έμπειρο ιατροδικαστή που ανέλαβε τη διαδικασία.

Όπως προέκυψε λοιπόν, από τα αρχικά ευρήματα της νεκροψίας ο 56χρονος δράστης πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε πρώτα το βρέφος, μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Στη συνέχεια σκότωσε την πρώην σύντροφό του και δευτερόλεπτα αργότερα, αυτοκτόνησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης πυροβόλησε με την καραμπίνα αριστερά στην πλάτη του βρέφους και από το άψυχο κορμάκι του βγήκαν περίπου 10 σκάγια για πουλιά.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά σκότωσε την 31χρονη γυναίκα, όσα ακριβώς χρειάστηκαν για να ξαναγεμίσει το όπλο του ο δράστης, που χρησιμοποίησε σκάγια για αγριογούρουνο. Στη σορό της γυναίκας βρέθηκαν έξι σκάγια. Φαίνεται πως την πυροβόλησε στην πλάτη από  δεξιά προς τα αριστερά μία φορά, και τα σκάγια τη βρήκαν στην καρδιά και στους πνεύμονες, ενώ τρυπήθηκε και το συκώτι,  με συνέπεια τον ακαριαίο θάνατό της.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο 56χρονος πυροβόλησε δύο φορές τον εαυτό του, μία στο στήθος και μία στο στόμα, η οποία ήταν και η χαριστική βολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Γερμανία θα ταφούν μητέρα και παιδί

Το πρωί παραδόθηκαν στους συγγενείς οι τρεις σοροί προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ταφής τους. Η σορός της 31χρονης κοπέλας και του 10 μηνών γιου της θα μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου μένει μόνιμα η μητέρα της άτυχης κοπέλας, η οποία αρχικά αναμένονταν σήμερα στην Ελλάδα. Ωστόσο, μετά από επιθυμία της μητέρας, που κατάγεται από τη Λεκάνη, αποφασίστηκε οι σοροί να μεταφερθούν στη Γερμανία προκειμένου να γίνουν εκεί οι ακολουθίες ταφής.

Η 31χρονη κοπέλα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, ήταν ρωμαιοκαθολική, ενώ το βρέφος είχε βαφτιστεί χριστιανός ορθόδοξος στα μέσα Ιουλίου στην εκκλησία της Λεκάνης. Όσο για τον 56χρονο αυτόχειρα θα ταφεί στο δημοτικό κοιμητήριο της Λεκάνης με την παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης