Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο εκτυλίχθηκε την Τετάρτη στο κέντρο των Χανίων, με φερόμενο ως δράστη έναν 52χρονο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών: τεσσάρων, δεκατριών και δεκαεπτά.

Σύμφωνα με καταγγελία, το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι, όταν ο 52χρονος, άρχισε να χτυπά την μεγαλύτερη κόρη του επειδή εκείνη, άργησε δύο λεπτά να γυρίσει σπίτι από το σχολείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανήλικη φώναζε για βοήθεια ξεσηκώνοντας την γειτονιά. Ανήσυχος, ένας γείτονας έσπευσε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε το παιδί καθισμένο σε μία καρέκλα και τον πατέρα του από πάνω, να την δέρνει με ξύλο.

Ο 65χρονος γείτονας που έχει οπτική επαφή με το σπίτι της οικογένειας, παρενέβη λέγοντας: «Ρε σταμάτα, άσε την κοπελιά, τι κάνεις εκεί, δεν ντρέπεσαι;» κι εκείνος εξοργισμένος του είπε να μην ανακατεύεται, του επιτέθηκε με μπουνιά και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη και λίγη ώρα αργότερα ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Η 17χρονη, στην καταγγελία της υποστήριξε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο πατέρας της φέρεται να βιαιοπραγούσε και στα δύο μικρότερα παιδιά με την ανοχή και την υποστήριξη της συζύγου και μητέρας τους, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες από περίοικους, η αστυνομία έχει κληθεί αμέτρητες φορές στο συγκεκριμένο σπίτι μετά από καταγγελίες γειτόνων, αλλά πάντα έως τώρα έφευγε άπραγη, λόγω της στάσης της μητέρας, η οποία επέμενε ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε και στο αστυνομικό μέγαρο, όπου ο 52χρονος σε έξαλλη κατάσταση φέρεται να επιτέθηκε και σε συγγενή του 65χρονου γείτονα, ο οποίος νοσηλεύεται με τραύματα στον λαιμό και την κοιλιακή χώρα. Ο δράστης κρατείται προσωρινά ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή: zarpanews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης