Την προσωπική του μάχη με τον κορωνοϊό συνεχίζει να δίνει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr, η κλινική του εικόνα είναι καλύτερη όσον αφορά τον πυρετό, ο οποίος ναι μεν έχει πέσει, αλλά όχι στο επίπεδο που θέλουν οι θεράποντες γιατροί. Πρόβλημα όμως υπάρχει με την οξυγόνωσή του, την οποία οι γιατροί δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν. Η εικόνα χθες ήταν αντίστροφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπουργός βρίσκεται στη ΜΕΘ για καλύτερη παροχή οξυγόνου από την περασμένη Δευτέρα. Το Σάββατο είχε εισαχθεί σε μονάδα αυξημένης φροντίδας αφού ήταν εμπύρετος επί πέντε ημέρες. Ήδη ο Κρητικός πολιτικός ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό εδώ και 11 ημέρες από την προπερασμένη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, όταν και βγήκε θετικό το τεστ που είχε κάνει.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης δεν είναι διασωληνωμένος. Όπως επισήμαναν οι γιατροί, και η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για την πορεία της υγείας του, καθώς θα πρέπει να πέσει ο πυρετός για να του χορηγηθεί η νέα θεραπευτική αγωγή.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης