Τη θλίψη του για τον θάνατο της αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της εξέφρασε ο σύντροφός της Κυριάκος. 

Ήταν αυτός που ειδοποίησε τις Αρχές όταν χάθηκαν τα ίχνη της. Το ζευγάρι παραθέριζε στην Ικαρία και το πρωί της Δευτέρας (5/8) η Νάταλι βγήκε για τρέξιμο. Έκτοτε ο Κυριάκος την αναζητούσε αλλά δεν μπορούσε να τη βρει και δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κυριάκος και η σύντροφός του Νάταλι

Δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της 34χρονης που βρέθηκε σε δύσβατη χαράδρα του νησιού ο σύντροφός της είπε στη Daily Mail: «Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια το πώς νιώθω. Φυσικά, είμαι συγκλονισμένος και είναι δύσκολο να μιλήσω για το τι συνέβη».

«Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα είμαι σε θέση να μιλήσω, αλλά δεν είναι τώρα», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύντροφος της αστροφυσικού, ο οποίος είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου ταξιδιωτικών εταιρειών, παραμένει στην Ικαρία και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο.

«Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν και θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσουν», είπε. Σχολιάζοντας τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο δωμάτιό τους και τις υποψίες που υπήρξαν και κυκλοφόρησαν πως εκείνος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τον θάνατό της, τόνισε: «Δεν έχω κάτι να πω κάτι γι’ αυτό. Δεν είχα καμία σχέση».

Ο θάνατος της 34χρονης όπως πιστοποίησε η ιατροδικαστική εξέταση προήλθε από πτώση από ύψος

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης «μετά την αυτοψία στο χώρο όπου βρίσκεται η σορός και της σορού μακροσκοπικά όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος».

Ο ιατροδικαστής επίσης σημείωσε: «Υπάρχουν στοιχεία και από την αυτοψία του χώρου και από την νεκροψία, δηλαδή την εξωτερική επισκόπηση που συνάδουν με πτώση από ύψος. Περαιτέρω έρευνα θα γίνει στο Νεκροτομείο Αθηνών και ενδεχομένως θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις».

Διαβάστε επίσης: Σε πτώση από ύψος οφείλεται ο θάνατος της αστροφυσικού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης