Την εκτίμηση πως τα γυμνάσια και τα λύκεια μπορούν να λειτουργήσουν ξανά από την ερχόμενη εβδομάδα, εξέφρασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, η κα. Παγώνη δήλωσε πως «την άλλη εβδομάδα, με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, θα πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία». Επίσης η κα. Παγώνη πρόσθεσε πως θα έπρεπε να ανοίξουν κατά προτεραιότητα τα σχολεία κι έπειτα η οικονομία, με καταστήματα και κομμωτήρια. 

Την ίδια ώρα, σε άλλη τηλεοπτική της συνέντευξη σήμερα Τρίτη, η κα. Παγώνη επανέλαβε την άποψή της πως θα πρέπει να ανοίξουν τα γυμνάσια και λύκεια την επόμενη εβδομάδα, «με τεστ σε καθηγητές και παιδιά», τονίζοντας πως οι μέχρι τώρα δείκτες επιτρέπουν ένα τέτοιο άνοιγμα. Έπειτα, όσον αφορά στις μετακινήσεις εκτός νομού, δήλωσε πως «πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία πρώτα και μαζί με το σχολεία να ανοίξουν και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό γιατί θα υπάρχει θέμα στις μετακινήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αναφέρθηκε και στην επαναλειτουργία της εστίασης, για την οποία είπε πως μπορεί να ανοίξει σε 3 βδομάδες, δηλαδή αρχές Φεβρουαρίου, κάνοντας λόγο ειδικά για τα εστιατόρια και τα καφέ, ενώ εξέφρασε ενδοιασμούς για τα μπαρ, εξαιτίας της δυνατότητας να υπάρχουν όρθιοι στον χώρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης