Βέλη κατά του Δημ. Παπαγγελόπουλου εκτόξευσε στην κατάθεσή του στον Άρειο Πάγο ο Σταύρος Παπασταύρου τον οποίο κατηγόρησε ότι ήταν μέλος μίας εγκληματικής οργάνωσης, στήνοντας σκευωρίες με «κατασκευασμένα στοιχεία», όπως στη δική του περίπτωση, για πολιτικούς λόγους.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του περί σκευωρίας σε βάρος του, κάνοντας λόγο για «κραυγαλέα, αλλεπάλληλα και συνειδητά ατοπήματα» από τους εισαγγελικούς λειτουργούς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σταύρος Παπασταύρου φέρεται να κατέθεσε ότι στοχοποιήθηκε για πολιτικούς λόγους, λόγω της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία, της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και της φιλίας του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. 

Επιπλέον, υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή, αλλά και ο Άγγελος Μεταξάς «έπεσαν θύματα μιας εγκληματικής οργάνωσης, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος» και μέλη της ένας εκδότης, δυο δημοσιογράφοι και ένας δικηγόρος.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Παπασταύρου στην κατάθεσή του μίλησε για συναντήσεις που φέρεται να είχε ο Νίκος Παππάς με τον Σάμπυ Μιωνή στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και τη Νέα Υόρκη και σε συνομιλίες στο πλαίσιο των οποίων ο πρώτος εμφανίζεται να δηλώνει ότι ο ίδιος «θα την πληρώσει λόγω της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης