Όσο καιρό οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αναζητούσαν τον Χρήστο Παππά, είχαν βάλει στο μικροσκόπιο τους πιθανούς υποστηρικτές του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής. Θεωρούσαν ότι οι δικοί του άνθρωποι θα του προσέφεραν βοήθεια και στήριξη προκειμένου να μείνει μακριά από τα κάγκελα της φυλακής.

Ωστόσο, όσο και αν κρατούσαν το βλέμμα τους στραμμένο πάνω τους διαπίστωναν ότι έδειχναν απόλυτα ήρεμοι. Σαν να μην ανησυχούσαν για την τύχη του ή για το σημείο όπου κρυβόταν. «Όσο ο καιρός περνούσε και βλέπαμε μια τέτοια συμπεριφορά καταλήγαμε στο συμπέρασμα ότι ο καταζητούμενος θα ήταν σε ένα προστατευμένο περιβάλλον όπου θα είχε εξασφαλίσει τη στέγασή του, την τροφή του ακόμα και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη», τονίζει αστυνομικός που συμμετείχε στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τότε λοιπόν επέκτειναν τον κύκλο των ατόμων τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον φυγόδικο και έφτασαν στην 52χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία. «Το γεγονός ότι ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη μας έκανε να πιστέψουμε ότι θα ήταν… αντίπαλος με τον Χρήστο Παππά, καθώς οι δυο άντρες είχαν διαφωνήσει δημοσίως με αφορμή τα θέματα της Χρυσής Αυγής. Όμως τελικά δεν ήταν έτσι», λέει αξιωματικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σπίτι της στου Ζωγράφου τέθηκε σε παρακολούθηση όπως επίσης και η καθημερινότητα της γυναίκας. Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν το γεγονός ότι την έβλεπαν να ψωνίζει και να αγοράζει προϊόντα περισσότερα απ’ όσα μπορεί να χρειάζεται ένα άτομο το οποίο μένει μόνο του καθώς η ίδια ήταν χωρισμένη. Όταν σιγουρεύτηκαν ότι ήταν το πρόσωπο που είχε δώσει καταφύγιο στον 59χρονο Χρυσαυγίτη, έστησαν την επιχείρησή τους και τον συνέλαβαν.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης