Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για ένα διήμερο την επόμενη εβδομάδα στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη, στην Αιτωλοακαρνανία, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων των σηράγγων Μακύνειας και Κλόκοβας.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από τη «Νέα Οδό», την Τρίτη 17 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κίνησης, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από το αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο του Αντιρρίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, θα επιστρέφουν στην Ιόνια Οδό, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού και θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο, μέσω του Αντιρρίου.

Σύμφωνα με τη «Νέα Οδό»», καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος ανισόπεδος κόμβος Νότιος Αγρινίου – ανισόπεδος κόμβος Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι προς Αντίρριο, είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι προς Ιωάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης