Διαστάσεις θρίλερ προσλαμβάνει η υπόθεση με την 45χρονη οικιακή βοηθό στη Ρόδο που έπνιξε την 75χρονη ηλικιωμένη την οποία φρόντιζε, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο πλαίσιο της προανάκρισης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, υποστήριξε ότι σκότωσε άλλα τρία άτομα και ότι αποπειράθηκε να πνίξει και το παιδί της.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από πληροφορίες της «Δημοκρατικής», η 45χρονη στο πλαίσιο της προανάκρισης που ολοκληρώθηκε φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το 2011 έδωσε σε ηλικιωμένη που φρόντιζε στη Λέρο, μεγάλη ποσότητα φαρμάκων από αυτά που ελάμβανε και πιθανολογεί επίσης ότι ο θάνατός της προήλθε από την αυξημένη ποσότητα των φαρμάκων που της χορήγησε,  ενώ νωρίτερα φέτος έδωσε σε μια διαβητική που φρόντιζε  ζάχαρη σκοπίμως και η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αυτό, ενώ όπως είπε επίσης φέτος σε άλλη ηλικιωμένη που φρόντιζε άσκησε σωματική βία με αποτέλεσμα τον θάνατό της πέντε μέρες αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στον θάνατο της τελευταίας, οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με τους συγγενείς της ηλικιωμένης οι οποίοι και δήλωσαν ότι ο θάνατός της παρήλθε έπειτα από μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και όχι στις 5 ημέρες που υποστηρίζει η 45χρονη, και μάλιστα δήλωσαν ότι  απομάκρυναν την οικιακή βοηθό από την συγγενή τους  νωρίτερα από τον χρόνο που απεβίωσε η ηλικιωμένη.

Επίσης είπε στους αστυνομικούς οι οποίοι την άκουγαν έκπληκτοι, να ομολογεί ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της, πνίγοντάς το με ζώνη, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος  εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες αυτές, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει. Συνήγορος υπέράσπισης της 45χρονης,ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος κος Στέλιος Αλεξανδρής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι προηγήθηκε 

Η οικιακή βοηθός Φ.Φ. 45 ετών που φρόντιζε την ηλικιωμένη στις Καλυθιές,  η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε στις 08:25 το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου βρήκε την 75χρονη γυναίκα στο κρεβάτι και προσπάθησε να την επαναφέρει καθώς μέχρι εκείνη την ώρα είχε ισχνό σφιγμό, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του ΕΚΑΒ, αυτό δεν κατέστη δυνατό και τελικά λίγη ώρα αργότερα πιστοποίησαν τον θάνατό της.

Η άτυχη 75χρονη Φ.Κ. είχε ένα παιδί, το οποίο βρίσκεται σε ίδρυμα. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης